SZÜLŐKÉNT SOSEM SZŰNÜNK MEG AGGÓDNI

De egyszerűsödhet az élet…
Biztos sokan vannak Önök között, akik nem saját maguk miatt, hanem a gyermekükért aggódnak nap, mint nap.
Talán teljesen ismeretlen volt Önök számára ez a betegség, míg csemetéjüknél nem diagnosztizálták, és kezdetben azt sem tudták hogy rendezzék át az új életformára napjaikat. Talán néhányan maguk is a cukorbetegséggel élték életüket, így a diabétesz megjelenésekor rögtön felismerték a jeleket és pontos iránymutatást tudtak adni gyermeküknek is.
Bármelyik csoportba tartoznak, biztos vagyok abban, hogy a DiaPocket mindannyiuk segítségre lesz, különösen, ha az alábbi kérdésekre igen a válaszuk…
  • Önök szokták naponta ellenőrizni gyermekük inzulin készletét? 
  • Végigfutják mit visz magával az óvodába/iskolába/táborba stb.? 
  • Ilyenkor több tokot kell keresgélniük és végignézniük? 
  • Szeretnének kevesebb időt tölteni ezzel?
Ha a válaszuk igen, akkor jó hírem van; mostantól gyorsan végezhetnek ezen feladatukkal mégis nyugodtan indulhat a nap, hiszen ez egy olyan tok, amiben TARTHATNAK MINDENT EGYBEN!

A DiaPocket úgy lett kialakítva, hogy az inzulinos cukrosok napi rutinjához szükséges valamennyi kellék egy helyre kerülhessen. Csak nézzenek bele a tokba, csekkolják végig másodpercek alatt a kellékeket és ha minden megvan nyugodt szívvel engedhetik útnak csemetéjüket.

Hosszabb időre menne? Tegyenek még egy jégzselét a tartóba, így az inzulint is hidegen tarthatják. Csak egy dologra figyeljenek még; az életmentő szettet ne hagyják ki a pakkjukból, (reméljük ezt sosem kell elővenniük).

 

És, hogy miért jó még?
  • A gyerkőcnek NEM KELL KIVENNIE, AMIT NEM MUSZÁJ (a tesztcsíktartó doboz és a vércukormérő a mérés során is a helyén maradhat), így az eszközök használat közben is biztonságban lesznek.
  • A MEREV BORÍTÁSNAK köszönhetően nem kell aggódniuk a miatt sem, hogy megsérül valami. A játék lehet újra nyugodt és önfeledt.
  • Ráadásul egy MENŐ SZÍNT választva a gyermekük sem fogja többé dugdosni a tokját, sőt örömmel viszi majd magával.
Éljenek vele természetesen, könnyedén, mert ez mindenkinek jár!