ÚJDONSÁG A VÉRCUKORMÉRÉSBEN

Megjelent a piacon egyedülálló ‘MINDENT EGYBEN’ tartó

A tervezéstől a tesztelésen át hosszú volt az út a piaci megjelenésig, de megérte, hiszen a DiaPocket a valódi felhasználók igényei és tanácsai alapján az életre tervezve készült, egy ‘naposabb életre’.

De miért is szolgálja egyedülállóan az inzulinos cukrosok életét a DiaPocket?
  • Tarthatnak mindent egy helyen! – A napi rutin egy tokba belefér…

  • Diszkréció és divatos megjelenés jellemzi! – Hordhatják úgy, mint egy stílusos kiegészítőt (senki sem szereti, ha betegnek nézik…)

  • Gyógyulhatnak színterápiával! – Tudományos tény, hogy a színeknek gyógyító erejük van, használják ki Önök is…

  • Nem kell kivenniük, amit nem muszáj! – A kialakításnak köszönhetően a vércukormérő és a tesztcsík tartó a mérésnél is a helyén maradhat…

  • Választhatnak egy univerzális megoldást! – Tépőzáras kidolgozásnak köszönhetően, ha új vércukormérőt kapnak, akkor is tökéletes lesz a tartó kialakítása (a legkisebb Méry-től a legnagyobb Dcont-ig)…

  • Vigyázhatnak jobban eszközeikre! – A merev műbőr borítás megvédi a tokban lévő eszközeit…

Pontosan hogyan használja a DiaPocket-ot?

A tokban mellékelten található öntapadós horgos tépőzárat vágja a vércukormérőjének megfelelő méretre. Húzza le a sima oldalán található öntapadó részt védő fóliát, majd ragassza fel a vércukormérője hátuljára.

 

Ezt követően az alábbi rajznak megfelelően helyezze el a tokban az Ön által használt, a napi vércukorszint méréséhez és kezeléséhez szükséges kellékeket:

Remélem, hogy a DiaPocket igényessége és praktikuma az Ön életét is megkönnyíti!